Интернет разказ преразказващ телефонен разговор на шофьор и негова приятелка, описва по-много точен начин това, за което трябва да бъде подготвен всеки шофьор, на който не дай си боже, да му се развали колата в северозапада. А ето и разказа без авторска намеса:

„Звъня на приятел да го питам как е. Вися, ми отговаря той. Къде? В Мездра. А, на кафенце ли? Ми не, тук вече долавям отчаяни нотки в гласа му. Вися в колата, вдигнат нависоко в една автоработилница и съм с двете кучета затворен вътре. Трябва да спомена, че моят приятел е една от най-добрите души, които познавам и наскоро осинови второ кученце, бебе, за което се грижи като майка. Но дори и това не отговаряше на въпроса защо е качен нависоко с колата и двете кучета вътре.
И тук дойде развръзката. Колата му се повредила, обещали му някаква част, вдигнали го нависоко и отишли да я търсят преди 20 минути по стар авторемонтьорски обичай, докато той си останал горе с двете кучета като в повредено виенско колело. Ми ти защо си вътре, а не с кучетата долу, почти несмело питам. Ти знаеш ли какви котки обикалят наоколо, примирено ми казва той и праща снимка на малкото бебе. Това ми е любимата история от днес. Ще си я припомням всеки път, когато реша, че само на мен ми се случват странни неща.„

Източник: facebook.com