Несчетен брой дупки, нескопосано направени "кръпки" по напуканата като петите на негър асфалтова настилка, всевъзможни боклуци и треволяци покрай и върху тротоарите, липсващи или затлачени от наноси отводнителни шахти, пълна смрад и мръсотия около контейнерите за смет - тази нелицеприятна "мила родна картинка" виждат ежедневно жителите и гостите на Мездра, особено в четвъртък, когато е пазарният ден на града.

Най-трагично е положението през пролетта и есента, когато тук се образуват огромни локви от дъждовната вода и улица "Индустриална” се превръща в своеобразен "Канале Гранде”. А за уличния прах и бездомните кучета в "индустриалния" квартал на Мездра могат да се напишат трактати…

За капак, от "Чистота" направо са си "оставили ръцете” при съшитото с бели конци "изкърпване" на този занемарен крайречен сокак, който води от Миризливия мост до бирената фабрика: изрязани "дупки”, които все още не са запълнени с асфалт, купчинки строителни отпадъци, "складирани” покрай банкета на пътя и прочие следи, останали от некачественото асфалтиране.

"Само пълнят "дупките" и нищо повече, сподели Кристина Коцева, една от младите майки, които всеки ден минават оттук с децата си. Замазват положението - и това е!”.

"Г-н Събков, вижте за какво действие на ОбП "Чистота" плащат всички граждани на община Мездра, коментира в социалната мрежа възмутен гражданин. Поне да бяхте си направили труда да минете по ул. "Индустриална”, за да се убедите сам за качеството на асфалта, който бе положен и за какво плащаме данъци на общината!

Ето вижте резултата. Това е Вашият ремонт! Сам си отговорете за качеството??? Нека общността на града прецени как се използват парите им. Все пак, БЛАГОДАРИМ, за оказаното внимание на живущите на ул. "Индустриална”!