Дружеството напомня, че винаги е давало възможност на своите клиенти да изпращат сигнали, жалби и препоръки за подобряване на дейността и комуникацията с потребителите на услугата. Приканват и сега клиентите, които имат въпроси, свързани не само с изравнителните сметки и общите фактури, но засягащи и други процеси от дейността на дружеството да се обръщат към експертите на „Топлофикация София“ ЕАД и след удължения срок за обжалване на изравнителните сметки. Дружеството гарантира, че за всеки изпратен сигнал ще бъде извършена проверка и всяка жалба ще получи отговор. Потребителите могат да подават жалби в Центровете за обслужване на клиенти, както и да използват следните комуникационни канали:

Информационен телефон 0700 11 111

info_r@toplo.bg

Напомнят още, че подадени жалби, възражения и сигнали, изпратени по дигиталните канали следва да бъдат подписани и сканирани/снимани от титуляр на партидата или упълномощено лице, за да получат вх. номер.

С оглед опазване на личните данни, дружеството няма право да предоставя информация по партидата или сметките на лица, които не са титуляр или правоимащо лице.

Източник: toplo.bg