© Елеонора Бутакова

Инициативата е поета от учениците в 5 „а” и 5 „б” клас. Те направиха домашни сладки, козунаци, питки, боядисаха яйца и всичко, свързано с Великден”, заяви за MediaNews учителят по физическо възпитание и спорт – Елеонора Бутакова.

Християна и Иван разкриха, че са боядисали яйца и са ги украсили. Те изразиха радостта си от факта, че могат да бъдат част от подобно събитие.

„Ние направихме мъфини и нарисувахме картина”, въодушевено споделиха Вероника и Теодора. Те добавиха, че не им отнело много време, за да се подготвят за благотворителната изява.

Събраните средства ще бъдат дарени на училището. Как ще се използват ще се уточни на общо събрание в учебното заведение.

Учителят по физическо възпитание и спорт и художествен ръководител и хореограф на танцова формация „Keep it Real” - Елеонора Бутакова, пожела всички да са здрави и благословени, и въпреки трудните времена да бъдат по-добри.

„Заповядайте на 7-ми май, от 19:30 часа, на площад „България”. Ще имаме концерт на сдружение „Новото поколение на талантите”, където вокалните групи на г-жа Тони Яшова ще се изявят, както и децата от танцова формация „Keep it Real”, допълни Бутакова.