Цветан Недялков е роден в София. Възпитаник е на Националното музикално училище "Любомир Пипков“ и на Националната музикална академия (катедра "Поп и джаз изкуство"), където в момента е преподавател по китара. Трикратен носител на Първа награда на конкурса "Млад музикант" в Чирпан (1983, 1985, 1987) и на Втора награда в конкурса за класическа китара в Гоце Делчев.

Недялков концертира активно като солист на Софийската филхармония, симфоничните оркестри в Пловдив, Варна и Бургас и др. Китаристът е изключително популярен от телевизионния екран - като част от бенда на предаванията «Ку-ку», «Каналето» и «Шоуто на Слави» и като един от основните музиканти в телевизионни формати като «Мюзик айдъл», «Пей с мен» и «Гласът на България». Свири на инструменти, изработени от майстора на китари, на когото се доверява самият Ерик Клептън. Между "бижутата" му са китари Gibson и Fenderе, както и ръчно изработена Zemaitis, на каквато свири Карлос Сантана.

Цветан Недялков е не само един от най-виртуозните китаристи в България, но и един от най-многостранните - той свири и прави аранжименти в сферата на джаза, поп-музиката, песните за деца, филмовата и класическата музика. Участвал е в широк спектър международни фестивали у нас като Златния Орфей , Варненско Лято, Spirit of Burgas, Аполония и Фестивала на камерната музика в Пловдив. Той е част от състава на китарното "Акустик трио 3000" и композитор на музиката в албума "Йо-хо". През 2012 г. "Акустик трио 3000" печели международната награда на независимия американски лейбъл "Indiacoustic" за най-добър инструментален албум на годината

Пианистът Симеон Златков започва да свири на пиано на 6-годишна възраст и учи в НМУ "Любомир Пипков". През 2017 г. завършва магистратура в НМА "Проф. Панчо Владигеров" при проф. д-р Борислава Танева. Лауреат е на множество национални и международни конкурси, сред които: Седми академичен клавирен конкурс в НМА „Проф. Панчо Владигеров“ 2015 г. - първа награда и Осми международен конкурс „Citta di Airola”, гр. Айрола, Италия – втора награда.

Той има редица осъществени концерти в България, Гърция, Германия, Австрия, Италия, Испания, Франция,Швейцария, Унгария, Полша и Русия. През 2015 г. той е част и от реализирания в много други страни по света проект „Микрокосмос“, включващ изпълнението на 60 едноминутни съвременни произведения от различни автори. Там той представя и своя собствена композиция. По-късно същата година взима участие в световноизвестния Международен музикален фестивал "Fete de la musique" в Женева, Швейцария.

Симеон Златков е много активен и в областта на камерната музика. Като част от Камерен ансамбъл „3/4” той печели още редица отличия и взима участие на различни фестивали, майсторски класове и концерти в България и чужбина. Сред тях са: рецитал през март 2014 г. по случай 115 години от рождението на Панчо Владигеров в “Малый зал“ на Московската консерватория „П. И. Чайковски“, съвместен концерт с проф. д-р Борислава Танева в гр. Васербург, Германия, както и рецитал в Камерна зала „България”, в рамките на Европейски музикален фестивал.