Това разкриха жители на рилското градче, които са почели 16 години от смъртта на сенчестия бизнесмен Константин Димитров, който бе убит в Амстердам.

Богатата вдовица на Косьо Ангелинка и синът му Косьо, които през по-голямата част от годината живеят в Лондон, са присъствали на помена заедно с брат му Мартин, който успешно върти бизнес с хотели по морето и Боровец. Обикновено Цеци е изпращала букети до гробищата в Самоков, но този път е пропуснала. Известни е, че любовницата и вдовицата никак не са в добри отношения, а синът бил щастлив, че Цеци се е омъжила и няма да я свързват с баща му, пише "Телеграф".

Братът на Самоковеца е поел неговия бизнес, а справка в търговския регистър показва, че всички фирми са регистрирани на адреса на Мартин Димитров в Самоков. Има доста новорегистрирани дружества, които се занимават с разнородна дейност. Според запознати това е удобно средство за пране на пари. Такива данни обаче няма официално. За сносния живот на Мартин говори единствено наследствената четириетажна къща и скъпото спортно „Мазерати” паркирано пред нея.


Източник: novini.bg