© Община Мездра

От името на Община Мездра Аспарухов подари на екипа на Центъра за административно обслужване икона на Св. Георги Победоносец, букет цветя и по едно портмоне с логото на общината.

„Преди 20 години открихме този Център с идеята той да бъде от полза за гражданите на общината, сподели кметът на Мездра. Радвам се, че вече толкова години това, което бяхме замислили в началото, работи и продължава да се развива. И това, разбира се, е благодарение на хората, които работят в Информационния център.

Позволете ми на този хубав български празник да ви пожелая да сте живи и здрави! Запазете своята доброта, иначе сте си хубави - то се вижда! Давайте повече надежда и светлина на хората, които идват при вас, за да ползват административните услуги, които предлага нашата община!“

От свое име домакините на тържеството подариха на присъстващите стилни химикалки с надпис „20 години ЦАО - Община Мездра“.

Както подобава, 20-ият рожден ден на Центъра за административно обслужване беше ознаменуван с торта и с други сладки изкушения, приготвени от служителите на Центъра.

От началото на тази година в Центъра за административно обслужване са извършени общо 13 719 административни услуги по гражданско състояние и гражданска регистрация, общинска собственост, териториално-селищно устройство, кадастър и регулация, стопански и социални дейности, търговия, транспорт, туризъм и др.