Първият албум, „Безкрайна хармония“ излиза на пазара през 2012 г. Класическото съдържание включва ариите – Nessun Dorma, Recondita Harmonia,La donna e mobile; неаполитанските канцонети, испанската Granada, мексиканската Cielito Lindo, както и популярната Наздравица от операта "Травиата". Вторият е озаглавен „Руска Класика“ и се появява през 2013 г. Неговото съдържание е руски класически романси, руски военни песни, руски народни песни, песни от съветски филми. С третият си албум от 2015 г. „Възрождение“ Трио „Тенорите“ събират, аранжират и изпълняват най-популярните български възрожденски песни.

В рамките на Ботевите дни, концерт - спектакълът "Възрождение" на Трио "Тенорите" във Враца с участието на симфониетата на града и под диригентската палка на Христо Павлов, обещава да се превърне в едно театрално-музикално представление, което ще ви изпълни с емоционални чувства за Родината, историята, за живота и любовта.

.

Преди концерта на триото, от 17.30 ч.в Регионалния музей на Враца ще бъде открита изложба посветена на 142 години от подвига на Христо Ботев. От днес до 3 юни, децата и младежите ще могат да се забавляват на атракционите в построеният Лунапарк пред стадион "Христо Ботев".