Също днес, но от 13:00 часа на стадиона в село Зверино, ще играят седмият в есенното класиране във Врачанската "А" областна група Скала 2015 (Оселна) и вторият на полусезона в "Б" ОФГ Враца Ботевъ (Брусен). За оселчани това е първа контрола през зимната пауза, а за тима от Брусен - четвърта. В предишните три ботевци победиха Искър 1923 (Роман) с 5:2 и с 3:0, както и Партизан (Доктор Йосифово) с 6:2.

Утре първата си контрола в паузата на шампионата ще изиграе и четвъртият на полусезона във врачанско Околчица (Моравица). Спаринг партньор на командата, водена от кмета на селото Коно Жилковски, ще бъде третият в есенното класиране в групата Монолит (Манастирище). Проверката е от 14:00 часа отново на изкуствения терен на градския стадион в Мездра.

Също в неделя, но от 14:00 часа, Искър 1923 (Роман) гостува на есенния лидер в "Б" ОФГ Враца Ботев (Попица).

Шампионатът във Врачанската "А" ОФГ ще бъде подновен на 10 март (събота). В първия пролет кръг ОФК Локомотив (Мездра) гостува на Манастирище, Скала 2015 (Оселна) приема в Зверино Септември 98 (Гложене), а Околчица (Моравица) е домакин в Мездра на Ботев (Криводол).