Останалите участници в турнира са ФК „Айдук”, „Зенит”, „Спартак” (Церово), „Лакатник” 1, 2 и 3, „Бесни стари пенсии”, „Валяците”, „Курило”, „Бовъ”, „Ауто Кели”, „Филмарите”, „Гробарите Технополис - Надежда”, „Аталанта”, „Гадните Джиджовци”, „Изи кредит” (Своге), „Миньор” (Томпсън), „Селесао”, „Безделниците” и „Сините лъвове”.

Срещите се провеждат на две игрища на стадион "Скала” в Гара Бов, който на шега е сравняван с клубния стадион на португалския "Спортинг" (Брага). Партньор на спортната проява е Българската асоциация по мини футбол WAMF).

В груповата фаза "Трепни" (Мездра) записа две победи и едно реми в предварителна група "D”. Феновете на Цеца Величкович и на Валери Божинов завършиха наравно - 1:1, с човек по-малко срещу "Изи кредит" - Своге (голмайстор: Павел Марков) и победиха "Филмарите" с 3:1 (Георги Петров - 2, Славчо Костов) и "Гробарите Технополис - Надежда" с 3:2 (Павел Марков - 2, Славчо Костов).

Така летящата фолк команда от Мездра оглави крайното класиране в групата и се класираха за осминафиналите, където днес предиобед ще срещне втория в група "C" - тима на "Аталанта”. Четвъртфиналите, полуфиналите и финалът на турнира са следобед.

Победителите в миналогодишното издание на турнира - "Гадните Джиджовци"

Наградният фонд на открития турнир на малки врати “Гара Бов 2017” е над 1000 лв. Паричната награда за първо място е 550 лв., за второ място - 300 лв., а за трето място - 150 лв. Призьорите ще получат и купи. Ще бъдат определени също най-добрият вратар и голмайстор на турнира.