© БСТ

Печелившият Чавдар Димов е на 67 години. Участва в игрите на СПОРТ ТОТО от 1971 г. и не пропуска тираж. Всеки път пуска общо 5 фиша за игрите 6/49, 6/42 и 5/35, като винаги попълва и Тото джокер. "Разбрах, че печеля автомобила, след като наша семейна приятелка ми се обади по телефона и ми каза, че има спечелена кола в Роман. Тогава съпругата ми провери в сайта на СПОРТ ТОТО и се оказа, че номерът на печелившата квитанция съвпада с нашия", разказа късметлията и допълни, че това не е първата му печалба от тотото. Преди две годни спечелил 3 000 лева от любимия му Тото Джокер.

© БСТ

СПОРТ ТОТО организира истинско празненство за жителите на Роман, които дойдоха на централния площад в сряда сутринта. По време на събитието присъстващите се включиха в специалната ТОТО томбола, от която си тръгнаха с печалби и фишове за следващия тираж. За него джакпотът в "Тото 2 - 6 от 49" се очаква да достигне феноменалните 7 620 000 лв.

По случай Трифоновден от БСТ са подготвили допълнително 5 печалби по 1 000 лв. Те ще бъдат изтеглени чрез жребий измежду всички участници в играта "Тото 2 - 5 от 35". За почитателите на "Тото 2 - 6 от 49" ще има допълнителни предметни печалби - 1 LED телевизор, 1 смартфон и 1 преносим компютър.

© БСТ