Подгответата на мездренския клуб отстъпиха пред връстниците си от Ботев (Враца) с 0:4 в двубой от 9-ия кръг на първенството, който се игра на изкуствения терен на градския стадион. Възпитаниците на треньора Иван Георгиев - Саки бяха равностойни на своите съперници само през първото полувреме.

Юлиян Джунов изведе гостите напред в резултата в 19-ата мин., засичайки центриране от корнер на Кристиян Йотов. 15 минути след почивката Николай Велчев покачи на 0:2, а 8 мин. по-късно отново той направи преднината на малките ботевци класическа. Крайното 0:4 за командата, водена от Лукан Луканов, оформи Пламен Спасов след самостоятелен рейд 5 минути преди края на редовното време. С няколко добри пробива по дясното крило, последвани от опасни удари или центрирания, блесна бившият възпитаник на школата на Локо (Мездра) Иван Аспарухов - младши.

Начело в подреждането в подготвителната група е Ботев (Враца) с пълен актив от 15 точки и четири мача по-малко. Подгответата на Локо (Мездра) са четвърти с 9 т. от 5 мача (3 победи и 2 загуби), при голово съотношение 15:8).

При децата мездренци загубиха катастрофално от своите връстници от Ботев (Враца) с 0:12 (на полувремето 0:9). С шест гола за формацията на треньора Тодор Гарев се отличи капитанът Денис Русинов. Хеттрик реализира Теодор Димитров, а по веднъж се разписаха Иван Маринов от пряк свободен удар, Мирослав Маринов и Ралин Тодоров.

Лидер в таблицата отново е Ботев (Враца) с пълен актив от 18 т. и голова разлика 54:0 от 6 изиграни срещи. Детският отбор на Локо (Мездра) е четвърти с 10 т. от 7 мача (3 победи, 1 реми и 3 загуби, голова разлика 17:23).