Тимът на мездренската гимназия игра в състав: Стивън Мильов (кап.), Мартин Петров, Едуард Христов и Светлин Вълчев - резерва. Областните шампионати по тенис на маса в отделните възрастови групи ще се проведат през месец март.

Общинският кръг на Ученическите спортни игри ще продължи през февруари, когато ще се състои междушколското първенство по футбол при момчетата V-VII клас. В него ще вземат участие три отбора - тези на ОУ "Христо Ботев” и на ОУ "Св. св. Кирил и Методий" (Мездра) и на СУ "Св. Климент Охридски" (Зверино). Те ще играят помежду си по системата "всеки срещу всеки”.

Поради липсата на други заявки за участие за областния етап на игрите директно се класираха отборите по лека атлетика на ОУ „Христо Ботев” - момичета V-VII клас и по хандбал - момчета V-VII клас; по баскетбол и по тенис на маса на ОУ „Св. св. Кирил и Методий” - момчета V-VII клас; по хандбал и по баскетбол на СУ „Иван Вазов” - юноши VIII-X клас и по футбол и волейбол - юноши XI-XII клас; по тенис на маса на ПГ „Алеко Константинов” - юноши VIII-X клас, както и по волейбол на СУ „Св. Климент Охридски” (Зверино) - момичета V-VII клас.