Победителите бяха наградени на официална церемония в София. В състава на журито бяха най-успешният български гимнастик Йордан Йовчев, вицепрезидентът на Българската федерация по художествена гимнастика Мария Петрова, актрисата Стефания Колева, театралният продуцент Кирил Кирилов, художникът Недко Солаков и бизнес дамата Кремена Домусчиева.

За талантливата малка певица от Козлодуй Светлинна Миткова наградата се оказала абсолютна изненада, тъй като организаторите от фондацията се обадили по телефона на майка й, за да съобщят, че на 7 февруари са поканени на церемонията.

„Наистина беше изключително приятна изненада и благодарим на фондация „Оренда”, за невероятно добрата организация и на журито, че е оценило таланта и труда на тези деца, които са завоювали медали и отличия в своята област на развитие. Беше изключително вълнуващо да си чуеш името и да държиш в ръце статуетката – Светлинна… Ние не знаехме дали ще бъде наградена, но се вълнувахме много дори само заради факта, че беше номинирана в категория „Изкуство”. Самата награда посрещаме с благодарност. Най-важно е децата да са щастливи, да се чувстват подкрепени и да се учат на благородство и благотворителност”, каза майката на талантливото момиче.