Предоставящите трите социални услуги следва да са лица с местоживеене на територията на Община Мездра. Те трябва да са физически и психически здрави, в трудоспособна възраст и да не са придобили право на пенсия за осигурителен стаж и възраст по реда на чл. 68 от КСО. Кандидатстващите за предоставяне на услугите трябва да подадат следните документи: копия от документ за самоличност, от диплом за завършено образование, от трудова книжка (осигурителна книжка, удостоверяваща предишен професионален опит на същата и/или сходна позиция /ако е приложимо/), от сертификат/и за завършени обучителни курсове по сходни програми/проекти по ОП РЧР /ако е приложимо/ и служебна бележка от Дирекция „Бюро по труда“ – гр. Мездра / ако е приложимо/.

Необходимите документи от всички кандидати ще се приемат от 01.03.2018г. до 16.03.2018г. /включително/ в Общинска администрация – Мездра, ет. ІІ, ст. 211 и ст. 212.

Всички кандидати, подали документи за предоставяне на социалните услуги „Личен асистент“, „Социален асистент“ и/или „Домашен помощник“, непритежаващи свидетелство или удостоверение за преминали обучение, се задължават да преминат обучителен курс, организиран от Община Мездра. След получаване на удостоверение, лицата могат да започнат работа като предоставящи социалните услуги.

Допълнителна информация, можете да получите на тел. : 0910/ 93255