В останалите два мача от кръга Ботев (Враца) победи Кариана (Ерден) с 2:1, а Първа атомна (Козлодуй) срази Дунав 2016 (Селановци) с 5:0.

Едноличен лидер във временното класиране при U19, два кръга преди края на първенството, е ОФК Локомотив с 36 точки, пред Кариана (Ерден) с 31 т. и Ботев (Враца) с 24 т.

В следващия кръг юношите старша на Локо (Мездра) гостуват на Кариана (Ерден). Очакваният с интерес двубой между първия и втория в таблицата е в сряда, 17 април, от 16:00 часа.

Юношите младша възраст на ОФК Локомотив допуснаха първа загуба през сезона. Те отстъпиха с 2:1 при гостуването си на Чавдар 1957 (Бяла Слатина), след като водеха в резултата с 0:1 с попадение на капитана на отбора Росен Крумов. Впоследствие обаче домакините стигнаха до пълен обрат и отново завързаха борбата за първото място в групата.

В другия мач от кръга Първа атомна (Козлодуй) победи Кариана (Ерден) с 3:1 и се доближи само на една точка от младите "железничари".

Начело в таблицата при U17 е ОФК Локомотив с 20 точки, следван от Първа атомна (Козлодуй) с 19 т. и Чавдар 1957 (Бяла Слатина) с 18 т.

В следващия кръг "младшата" на Локо (Мездра) приема своите връстници от Ботев (Враца). Комшийското дерби е в петък, 19 април, от 16:00 часа на изкуствения терен на градския стадион.

Детският отбор на ОФК Локомотив постигна изключително ценен успех като гост - с 0:3 срещу своя основен конкурент за първото място в групата Първа атомна (Козлодуй). На два пъти точен за подрастващите локомотивци бе голмайсторът на тима Александър Лазаров, който вече има в актива си 31 точни попадения, а веднъж се разписа Тихомир Петровски.

Така момчетата на треньора Стоян Стоянов продължават да са начело в подреждането с актив от 34 точки и голова разлика 86:18. На втора позиция е Първа атомна (Козлодуй) с 28 т., а на трета - Дунав 2016 (Селановци) с 22 т., като и двата отбора са с мач по-малко.

В следващия кръг децата на Локо (Мездра) гостуват на Скала 2015 (Оселна). Двубоят е в събота, 20 април, от 10:30 часа на стадиона в село Зверино.