В среща от предварителна група "А" тимът на водоснабдителното дружество победи Никсметал груп (Ботевград) с 4:1. По два пъти точни за "водарите" бяха бившият халф на Локо (Мездра) и настоящ плеймейкър на Ботев (Криводол) Александър Миков и инж. Стамен Атанасов. Почетното попадение за "металистите", с което те поведоха в резултата, отбеляза бившият нападател на Балкан (Ботевград) Радослав Зарев, който в момента се състезава за ФК Ракитин (Трудовец) в А ОФГ София - Изток.

Така ВиК (Враца) оглави класирането в групата с пълен актив от 6 точки и си осигури участие в следващата фаза на турнира. Другият отбор, който продължава напред, е Cashback Bulgaria (Мездра) от предварителна група "B”. След като се наложиха с 3:2 над четирикратния победител в турнира Околчица (Моравица), младоците записаха служебна победа срещу Младост (Враца) поради неявяване на противникa и също се класираха за четвъртфиналите.

Тази вечер ще бъдат определени още двама четвъртфиналисти. От 18:30 ч. играят Миньор (Згориград) - Скара бира (Враца) в предварителна група "C", а от 19:30 ч. Танцьорите (Мездра) - Скала (Зверино) в група "D".