През месец март стартира втори рунд на състезанието “NEETs Предприемачи“! Младежи от цяла България между 18 и 29 години, които в момента не учат и не работят, и желаят да стартират собствен бизнес, са поканени да участват в състезанието!

Организаторите отправят покана за присъединяване към информационни срещи – на 15 март и 19 март. Всички заинтересовани ще получат информация за състезанието и документите за кандидатстване, въведение в предприемаческия подход, инструменти за бизнес планиране и насоки за презентиране, които ще им помогнат в кандидатстването.

Кандидатури за участие в конкурса може да се подават до 12 ч. (обяд) на 25 март. Между 25 и 27 март жури на JA Bulgaria и партньорските организации ще прегледа подадените кандидатури и ще се свърже с всички кандидати. Избраните да преминат на следващ етап кандидати ще получат менторска и финансова подкрепа в размер до 10 000 лева за реализирането на техните идеи.

Прилагат се още встъпителна презентация с повече информация за процедурата и документите за кандидатстване на сайта www.jabulgaria.org/article/news/informacio...

JA Bulgaria е член на JA Worldwide и JA Europe и годишно достига до 40,000 ученици и студенти от 450 населени места в страната.