Двама състезатели на СК по снукър „Мездра 2013” - Тихомир Йорданов и Денис Иванов, взеха участие в заключителния турнир „Мастърс Б“ от веригата ранкинг турнири от календара на Българската снукър федерация, който се проведе в столичния клуб „Академията”. В турнира се включиха най-добрите играчи от 16-то до 32-ро място според националната ранглиста.

Отлично се представи Тихомир Йорданов, който достигна до полуфиналите на заключителния турнир. На осминафиналите той победи Жан Лаушман от клуб „Емоушун” - София с 3:1 фрейма, на четвъртфиналите елиминира представителя на домакините Ивайло Гьоков с 3:0 фрейма, а на полуфиналите отстъпи пред Александър Чукур с 1:3 фрейма.

Добре се представи и младата надежда на снукър клуб „Мездра 2013” Денис Иванов. 17-годишният състезател, който премина през ситото на квалификациите, елиминира на осминафиналите Петър Зоровски от клуб „Академията” с 3:0 фрейма и отстъпи на четвъртфиналите пред значително по-опитния Димо Ангелов от „No limit Billiard Club” - Каварна с 2:3 фрейма.

На финала на „Мастърс Б“ Калин Върбанов победи Александър Чукур с 4:1 фрейма и спечели трофея. В „Мастърс А” триумфира треньорът на мездренските снукъристи Братислав Кръстев от клуб „Академията”, който на финала се наложи над Сашко Димитров с 5:4 фрейма.

Задоволство от представянето на мездренските състезатели през сезона и влизането на двама от тях в Топ 32 на националната ранглиста изрази Нина Данколова, председател на СК по снукър „Мездра 2013”.