В дисциплина от т. нар. "полицейска стрелба“, в изключително интересно комплексно упражнение, сили премериха 24 състезатели. В отборното класиране победител стана първият отбор на Районното управление при АЕЦ "Козлодуй" в състав: Ивайло Флоров и Румен Николов, които показаха най-бърза и точна стрелба и резултат от 47,30 секунди.

Втори се нареди отборът на поделение 54990 на Министерството на отбраната в състав: сержант Бисер Газдов и сержант Данаил Иванов, с резултат 68,61 сек., а трето място заеха служителите от РУ-АЕЦ "Козлодуй" - втори отбор в състав: Емил Евтимов и Петко Петков.

В индивидуалната надпревара шампионския приз заслужи Ивайло Флоров от РУ-АЕЦ "Козлодуй". Негови подгласници станаха Николай Милушев от РУ на МВР - Враца и Румен Николов, също от РУ-АЕЦ "Козлодуй". При дамите най-точен мерник показа Катя Василева, следвана от новото попълнение в отбора на СК „Спартак" - Враца Ани Цанова и Десислава Иванова.

Коледният турнир беше открит от з.м.с. Дамян Петров, секретар на СК ”Спартак”. Наградите на призьорите връчи председателят на клуба комисар Боян Тасков и капитан Владислав Бенчев от поделение №54990. Двамата ръководители се включиха в състезанието, като сформирания от тях отбор зае почетното пето място.

Традиционният коледен турнир на врачанските полицаи мина в празничен дух и при изключително спортсменска атмосфера.