В предстоящия 20-и кръг от първенството останалите три отбора от община Мездра са домакини. Четири от мачовете са в събота, а един - в неделя. Двубоят Манастирище - Дунав 2016 (Селановци) е отложен.

Днес от 14:00 часа четвъртият във временното класиране Скала 2015 (Оселна) приема в Зверино седмия Монолит (Манастирище). Главен рефер на този двубой ще бъде Росен Гановски, информира Бойчо Бойчев, председател на Съдийската комисия при Областния съвет на БФС - Враца.

От 17:00 ч. шестият в подреждането Околчица (Моравица) домакинства на изкуствения терен на градския стадион в Мездра на единайсетия в таблицата Ботев (Криводол). Тази среща отново ще бъде ръководена от Росен Гановски.

Останалите два мача днес са Балкански (Михайлово) - Искър 1923 (Роман) и Строител (Кунино) - Огоста (Хайредин).

Утре от 17:00 часа вторият в класирането Локомотив (Мездра) приема у дома деветия Ботев (Рогозен). Главен съдия на този двубой ще бъде Владимир Палански.

Начело в таблицата е Манастирище с 48 точки, следван от Локомотив (Мездра) с 44 и Огоста (Хайредин) с 43 т. На четвърто място е Скала 2015 (Оселна) с 37 т., а Околчица (Моравица) е на шеста позиция с 33 т.