През първото полувреме на двубоя в Зверино липсваха чисти голови положения. Запомниха се само един далечен удар на централния нападател на домакините Иван Крумов, париран без проблеми от вратаря Юлиан Левашки, както и пропускът на Християн Илиев от гостите малко преди почивката, който стреля по диагонала, но стражът на домакините Лидиян Тодоров (с отлични намеси в този мач) внимаваше и улови.

През втората част криводолчани владееха повече топката и комбинираха по-добре, докато тимът от Искърското дефиле разчиташе предимно на бързи контраатаки. Двата отбора си размениха по няколко опасни удара - малшанс пред гола имаха Благовест Ценов, Петър Петров и Борис Петков от гостите, както и Иван Крумов и братята Емил и Вилиян Манолови от домакините.

В 70-ата минута на срещата попадение на Ценов беше отменено от главния рефер Славян Добрев заради игра с ръка на нападателя след изпълнение на корнер. В крайна сметка, с оглед показаното на терена, нулевото равенство изглежда напълно справедливо.

Останалите три срещи от кръга са днес. От 17:00 часа Огоста (Хайредин) приема Околчица (Моравица), дебютантът в групата Ботевъ (Брусен) гостува на Миньор 2017 (Згориград), а Септември 98 (Гложене) е домакин на Монолит (Манастирище). Ботев (Рогозен) по програма почива.