© община Козлодуй

Златни медали за Козлодуй завоюваха: Мартин Цветков, Росен Плешоев, Денислав Димитров, Цветимир Иванов. Сребърни медали грабнаха: Мартин Атанасов, Виктор Иванов, Николай Кръстев, Ивайло Огнянов. Бронзов медал спечели Христо Петров.

На официалното откриване присъстваха: г-жа Маринела Николова, кмет на община Козлодуй, г-жа Мария Георгиева, представител на Министерството на младежта и спорта, г-н Галин Димов, председател на Българска конфедерация по кикбокс и муай тай (БККМТ).

„За нас е чест, че градът ни за втори път е домакин на Държавно първенство по кикбокс. Съвместната работа на Община Козлодуй и Спортен клуб по кикбокс „Златните момчета” наложи гр. Козлодуй, като ежегоден домакин на състезания от най-висок ранг в бойните спортове. Благодаря на Георги Вачев, че прави толкова много за прославянето на града ни не само в страната, но и в чужбина. Пожелавам успех на всички и нека най-добрите победят”, каза г-жа Николова на откриването на престижното състезание.

Българската конфедерация по кикбокс и муай тай връчи почетен плакет на г-жа Маринела Николова за изключителен принос в развитието на кикбокса в България.