Другата представителка на мездренския клуб Атлет - Денис Владимирова, се нареди на седмо място с общ сбор от 105 т. Тя пробяга 800 м за 2:04,8 мин. и записа 9,9 сек. в спринта на 60 м и 3,30 м в скока на дължина.

Това бе второто участие на Силвия Йолова в турнирите от веригата "Мтел атлетика за младежи”. В края на април тя завърши девета от 20 участнички на турнира "Мемориал Цветанка Христова” в столицата. В генералното класиране, в което се вземат предвид резултатите в 8 от 9-те турнира от веригата, Силвия заема 16-о място с актив от 322 точки, натрупан само от два турнира.

Денис Владимирова е 53-та в комплексното класиране от 69 участнички със 105 т.

При момчетата на турнира в Правец стартира и Павлин Сирашки от другия мездренския клуб - КЛА Вирен. Павлин се класира на пето място от 8 участници с общ сбор от 144 т. Първи е Никола Костадинов (Олимпия - Враца) с 197 т., следван от Теодор Кръстев (Берое - Стара Загора) със 195 т. и Алекс Иванов (Олимпия - Враца) със 182 т.

Наградите на призьорите връчи олимпийската вицешампионка в скока височина от Рио Мирела Демирева, която раздаде автографи и се снима за спомен с участниците в турнира. "Щастлива съм, че имах възможността да се срещна и да наградя децата от веригата "Мтел атлетика за младежи“. Това е една страхотна инициатива. Вярвам, че днес се срещнах с много бъдещи шампиони и ще имаме поводи да се гордеем с тях в бъдеще“, заяви по този повод Демирева.

Домакин на последния, девети турнир от тазгодишното, второ издание на веригата "Мтел атлетика за младежи“ ще бъде Хисаря.