© МВР - Враца

Към момента в село Малорад са проверени 107 автомобила и 130 лица. Съставени са 17 акта и 13 фиша по Закона за движение по пътищата. Образувано е едно бързо полицейско производство за незаконно притежаване на оръжие /пистолет и боеприпаси/ и досъдебно производство за съхранение на тютюн без български акцизен бандерол. Намерени и иззети са 30 кг тютюн.

Полицейски операции със същата насоченост ще се провеждат на територията на цялата страна, като органите за сигурност ще следят и за спазването на мерките за неотклонение на криминално проявените лица, с неприключили съдебни и досъдебни производства, както и за контрола от страна на специализираните институции.

Към 14.00ч. операцията приключи и от пресцентъра на ОД на МВР - Враца излязоха с окончателните резултати: Извършени са проверки на 207 лица, 171 автомобила, 8 лица представляващи оперативен интерес.

За установени нарушения са съставени 21 акта и 15 фиша по Закона за движение по пътищата; 1 бързо полицейско производство за незаконно притежаване на оръжие /пистолет и боеприпаси/ и досъдебно производство за съхранение на тютюн без български акцизен бандерол. Намерени и иззети са 30 кг тютюн.