Преди две години Крумчо бил предсрочно освободен от поредното си пребиваване зад решетките. В изпитателният срок продължил с обичайните си кражби и обири. При осъществяването на едно от любимите му занимания, откраднал от дома на врачанка сребърни пръстени с камъчета „Сваровски” и цирконий и две сребърни халки. Плячката му била на обща стойност 423 лева. По време на досъдебното производство станало ясно, че в периода на предсрочното си освобождаване, героят противозаконно е отнел при други кражби чужди вещи за над 720 лева.

Съдът установил, че криминалното досие на Крум е доста внушително и в него фигурирали 19 присъди. Районният съд в София, на 28-ми март, миналата година му е произнесъл присъда „лишаване от свобода” за три години и четири месеца, при първоначален строг режим. Следващата му присъда е от Софийски градски съд, при която след споразумение присъдата му от 23-ти април 2018 е била две години и шест месеца затвор. Тази година на 28-ми февруари, отново за кражби и грабежи Районният съд във Враца му е определил наказание „лишаване от свобода” за срок от година и четири месеца.

Преди дни /на 12-ти април/, Крумчо бил доведен по друго дело от Софийския затвор пред съда във Враца без артистичен грим и рокля, а с белезници. За кражбата на сребърните накити, извършена при опасен рецидив бил наказан с една година и четири месеца затвор. След кумулация наказателният състав се произнесъл с най-тежкото наказание и Крумчо ще трябва да изтърпи едно общо наказание „лишаване от свобода” за срок от пет години, от която е приспаднато времето през което е бил задържан под стража.

„Любезната” му усмивка е помръкнала, макар че зад решетките на врачанския затвор, където е приведен вече, тя няма да му е необходима. Едва ли ще му се налага и да облича женски дрехи и да си слага грим, защото там „номерът му на китайката” ще е опасен. Така „съдебната приказка” за „любезния” злодей на този етап свършва с щастлив край за потенциалните жертви на обирджията. Финалът й обаче, за известно време май е отложен. Току виж, любезният Крумчо излязъл пак предсрочно, сложил грим и женски дрешки и продължил с престъпния си адет да краде.