Мартин Събков - ритъм китара/ вокал, Радостин Михайлов - соло китара, Илиян Цветков - бас китара и най-новото попълнение на групата - Юли Хальов - ударни инструменти, които бяха единствените представители на Северозапада, впечатлиха компетентното жури със своето дебютно авторско парче - "Aggressive".

Голямата награда е професионален звукозапис на песен (по избор) на "Roadwire" в студиото на поп/рок група "Мастило", която впоследствие ще бъде въртяна по Радио "Z-Rock". Известната компания за музикални инструменти и аксесоари, озвучителна техника и осветление "Forte Music" пък ще предостави на наградениете ваучери за закупуване на техника.

На второ място в в Националния младежки фестивал за авторска песен "Силата на рока 9", който се проведе в две последователни вечери в столичните рок клубове "RockIТ" (полуфинал) и "Маймунарника" (финал), се нареди група "Sakar" от София, а на трето - "Red Trigger" от Пловдив. Наградата на публиката отиде при "Born for Vengeance" от Русе.

"Щастливи сме да съобщим, че спечелихме първото място в конкурса!”, споделиха по този повод в социалната мрежа талантливите рок музиканти от "Roadwire". Благодарим на Милена, че ни даде сцена, на журито, че бяха готини, на другите групи, че се разцепиха от свиренье и на всички останали, че ни слушаха и даже ни снимаха!”

"Врачаните са израсли много в музикално отношение, написа от своя страна журналистът Емил Братанов, член на журито. На финала бяха мъничко „по-тихи”, но звучаха като от студиен запис и обиграното им представяне им осигури мощна агитка пред сцената. Заслужиха си овациите."

"