Резилът на "младшата" на Локо (Мездра) срещу лидера в зоната за пореден път доказва, че в детско-юношеската школа на клуба не се работи правилно, не се води редовен тренировъчен процес, разчита се предимно на външни попълнения, вместо на местни футболисти.

Резултатите са показателни: през есенния полусезон U17 на ОФК Локомотив записа само две победи (едната от които служебна), 4 равенства и инкасира 3 загуби. Единственият успех дойде срещу опашкаря Ботев (Криводол), който досега няма спечелена точка.

С хеттрик при категоричната победа на Ботев (Враца) се отличи Денис Русинов, по веднъж се разписаха Валентин Георгиев и Ивайло Тодоров, а бранителят на локомотивци Веселин Янчев си отбеляза автогол. Мездренци пропуснаха и дузпа, пропиляна от Кристиян Кирилов.

След това катастрофално поражение юношите "младша" на Локо (Мездра) вече заемат незавидното шесто, предпоследно място в зоната със скромния актив от 10 точки и голово съотношение 10:19. Едноличен лидер е Ботев (Враца) с 25 т. и голова разлика 52:0.

В следващия кръг U17 на ОФК Локомотив приема абсолютния аутсайдер Ботев (Криводол). Мачът е следващия петък, 23 март, от 15:30 часа на изкуствения терен на градския стадион в Мездра.