© sportal.bg

Първата по-сериозна опасност бе пред вратата на "Царско село" и дойде в 11-ата минута. Валери Домовчийски изнесе топката от наказателното поле на "Ботев" и тя попадна в Андреас Васев, който нахлу отдясно. Опитът му да центрира обаче бе неуспешен.

Изключителна възможност за гол шедьовър „Царско село“ имаше в 27-ата минута, в която Симеон Мечев стрела от 30-ина метра, но топката срещна напречната греда на два пъти след рикошет от ръцете на вратаря Красимир Костов. В 38-ата минута отново имаха възможност с плътен шут на Марти Кардански от наказателното поле, но ударът отново бе спасен.

„Ботев“ (Вр) бе близо да открие резултата във второто полувреме, когато в 53-ата минута Даниел Генов стрела мощно, но вратарят на „Царско село“ Пласид отрази. Активността на домакините продължи, но до попадение не се стигаше, въпреки че имаха няколко дори възможности.

В 70-ата минута се стигна до много спорна ситуация, в която Мечев влезе грубо в краката на Даниел Генов пред очите на Георги Кабаков, но реферът от Пловдив прецени да не показва втори жълт картон за халфа на гостите.

Източник: monitor.bg