Рецидивистът Цвети Борованския разпуска в килията

Престоят на Борованския в пандиза обаче изобщо не е скучен, показва активната му дейност в социалната мрежа. От нея се разбира, че окаушеният бандит свободно ползва зад решетките мобилен телефон, което е абсолютно забранено. Борованския е пуснал десетки кадри от ежедневието си зад решетките, на които изобщо не изглежда притеснен от престоя си зад решетките. Напротив, радва се на спокойствие и очевидно нищо не му липсва.

От активността му в интернет се разбира, че през целия си престой зад решетките бандитът е разполагал със смартфон и не го е криел от останалите пандизчии. Те подозирали, че престъпникът бил шпионин на затворническите шефове и по тази причина не са му прибрали смартфона, чието притежание е голямо нарушение на правилата.

От постовете на Борованския става ясно, че ще напусне пандиза през следващата седмица, това поне твърди самият той, цитиран от "България Днес". По непотвърдена информация престъпникът е освободен предсрочно от пандиза за добро поведение. Това става 5 месеца преди да излежи цялата си присъда.

Източник: bgdnes.bg