Хайтов допълни, че при стотиците си срещи през последния месец е получил подкрепата на хиляди и увереността, че Врачанска област ще има свое представителство в следващия парламент. „Не позволявайте да Ви лъжат с обещания за увеличение на пенсии и заплати. Нека този път спрем евтиния популизъм заедно, като гласуваме в неделя с №21 в интегралната бюлетина. Повече пари ще дойдат тогава, когато обърнем внимание на бизнеса”, каза в заключение Явор Хайтов.

Областният председател на СДС - Враца Ирина Иванова, която е втора в кандидат-депутатската листа на коалицията, припомни, че като приоритети в предизборната платформа на „Реформаторски блок - Глас народен” са залегнали свободната икономика, силна държава и патриотичен идеал. „Ние искаме да продължим с реформите, затова се нуждаем от Вашата подкрепа. Искаме децата ни да живеят тук, а не да бягат в чужбина. С гласа си в неделя ще ни помогнете да направим живота си по-добър”, подчерта Ирина Иванова.

"Нека направим настоящето си по-добро. Не Ви ли омръзна да Ви обещават светло бъдеще, което не се случва?”, попита емоционално областният председател на ЗНС инж. Георги Димитров.

Пред препълнената зала в Дома на железничаря излязоха още хора от листата - Бенчо Бенчев, Иглика Сълковска, Георги Василев и инж. Павлин Коцев, както и водещият - режисьора и продуцент Искрен Красимиров, представител на гражданската квота, който връчи на Хайтов диплом за поредното му дарение за родолюбив проект - новия филм за Васил Левски.

За кандидатите от коалиция „Реформаторски блок - Глас народен” гласувайте с №21 в интегралната бюлетина!

Купуването и продаването на гласове са престъпления!

* Платен предизборен материал