След съвместния благотворителен концерт под наслов "Със сърце и душа - приятели в подкрепа на Дани", който се състоя на 30 октомври миналата година в Градската концертна зала на Враца, рапарът остана приятно изненадан от организацията, публиката и участниците в програмата.

В благотворителната проява възпитаниците на хореографката Елеонора Бутакова представиха четири свои танца, като по този начин станаха съпричастни с благородната кауза за събиране на средства за Даниел Маринов. Талантът на младите танцьори не остана незабелязан и от най-чакания гост на събитието - 100 кила. След концерта рапарът изрази радостта си, че е споделил една сцена с толкова млади и амбициозни хора и заяви, че винаги е готов да им помогне.

"След концерта еуфорията беше наистина голяма, радвам се, че имахме шанса да направим добро, а сега и на нас ни се връща добро’", сподели Елеонора. След разговор, проведен с "дясната" ръка на рапъра - мениджъра Деян Златанов, е определена финансова помощ в размер на 500 лв., които ще бъдат изразходвани за закупуването на нови тениски за танцьорите за предстоящото им участие в международния конкурс "Дъга от Таланти" в Пловдив.

"Щастлива съм, че все повече хора ни подкрепят за краткото време, в което сме на сцената. Искам да изкажа огромна благодарност към Явор Янакиев, Деян Златанов, както и на Благовест Стоянов - организатора на концерта във Враца. Надявам се, че това ще е добра мотивация за децата и ще се върнем с отличия от конкурса", каза в заключение Елеонора.