Повече от час Рапър №1 у нас Явор Янакиев, известен като 100 кила, рапира и забавлява темпераментната публика. По-сетне на сцената се изявиха талантливите танцьори от мездренската хип-хоп формация "Keep it Real" с ръководител Елеонора Бутакова, Балет "Вива" с ръководител Нина Димитрова и Детски танцов състав "Радост" с ръководител Геновева Спасова.

На благотворителния концерт бяха събрани близо 4 000 лв., които ще бъдат преведени по сметката на Дани.

"След снощната изживяна емоция бих искал да благодаря на всички будни врачани за направеното добро дело! ПОКЛОН!, написа в социалната мрежа организаторът на концерта Благовест Стоянов. Сумата, която събрахме от благотворителния концерт в подкрепа на моя приятел Даниел Маринов, е 3985 лв.

Благодаря на моя голям приятел Явор Янакиев (100 Кила), че се включи в каузата. Благодаря му за това, че след дълга седмица от участия прекоси България, за да бъде до нас. Благодаря му за това, че не е получил никакъв хонорар, а можеше да бъде някъде другаде и да вземе това, което му се полага и заслужава в 4-5 цифри. Благодаря му, че предпочете да дойде да зарадва хората и малко или много да ни обедини. И той е човек и, повярвайте ми, сърцето му е пълно с емоция от снощи! От негово име и от мое Ви благодарим, че показахте доброто в себе си.

Благодаря на Dance Crew Keep It Real от гр. Мездра за усмивките по лицата им и за това как показаха на мен и на всички как трябва да се държим и подкрепяме от най-малка детска възраст. В началото ми беше много притеснено, но като видях на репетицията как се държат тези деца, усмивката ми грейна. Малки отвън - ГОЛЕМИ отвътре!

Благодаря на Балет "Вива” от гр. Враца - прекрасни сте! Благодаря на Детски танцов състав "Радост” - Враца. Благодаря на хората и приятелите, които бяха до мен и помагаха за различни неща!”