Кметът на Видин Огнян Ценков посети новороденото и неговата майка, като подари букет и връчи парична помощ, с която семейството да осигури най-необходимото за новороденото: “Много се радвам, че днес съм тук, за да поздравя Галя за нейната втора рожба. Най-голямата радост за всеки родител е раждането на дете. Желая много щастие, успехи и късмет на цялото семейство. На малката Калина пожелавам да расте щастлива и да има безгрижно детство!", каза по този повод градоначалникът.

Видинският кмет поздрави също и екипа на АГО в лицето на началника на отделението д-р Слави Любенов и операционната акушерка Владислава Славова, които са част от екипа, участвал при раждането. Той им пожела много здраве, професионални успехи и през 2019 година в болницата да се родят повече деца. Огнян Ценков ги приветства за грижите, които полагат за родилките и техните бебета и за добрите условия, които им осигуряват. Той подчерта, че Община Видин ще продължи да подкрепя усилията на колектива и ще помага за подобряване на базата в отделението.
От своя страна д-р Любенов благодари за оказваното от Общината съдействие и се надява добрите взаимоотношения да продължат и за в бъдеще.