Представителят на Врачанско в Северозападната Трета лига Първа Атомна (Козлодуй) спечели първа победа в шампионата. Козлодуйския тим се наложи с 2:0 при гостуването си на Партизан (Червен бряг) в двубой от 4-тия кръг на първенството. Срещата се игра на градския стадион в Червен бряг, тъй като козлодуйчани се съгласиха с молбата на Партизан за размяна на домакинството заради провеждащия се в Червен бряг панаир. Успеха на гостите осигуриха Альоша Илиев с попадение в 70-та мин. и влезлият като резерва Георги Красимиров, разписал се в 5 мин. преди края на мача.

Представителят на Монтанско Кариана (Ерден) победи с 2:0 като гост Павликени. Попаденията паднаха след почивката. В 60-та мин. с шут по диагонала от малък ъгъл Георги Цеков изведе напред тима от Ерден. 10-ина мин. по-късно врачанина Румен Рангелов довърши Павликени.

Видинския Бдин отстъпи с 1:2 при гостуването си на Янтра (Габрово). Срещата между новаците Ком (Берковица) и Мизия 2005 (Кнежа) завърши наравно 2:2.

Останалите резултати: Вихър (Славяново) - Севлиево 2:4, Ювентус (Малчика) - Левски 2007 1:3 и Литекс (Ловеч) - Академик (Свищов) 4:0.

Във временното класиране водят Севлиево и Левски 2007 с по 12 точки, пред Кариана с 10 т. и Литекс с 9 т., но с мач по-малко.