Проф. Герджиков и полк. Митева бяха посрещнати от кандидатите за народни представители от ГЕРБ-СДС, общински съветници и кметове на общини в област Враца.

„Когато заговорихме за обединение, всички бяха толкова изненадани, че първоначално ни се присмиваха, че сме наивни идеалисти, а сега включително и тази сутрин виждам как всички останали кандидати изведнъж са станали обединители. Ние говорим за обединение не в някакъв абстрактен смисъл, нито пък говорим за обединение на партии. Ние говорим за това българските граждани да се обединят около определени политики. Работата на президента е да поведе в най-общата правилна посока и това разбира се е посоката, в която ние всички заедно постигаме нещо“, добави проф. Герджиков.

„Аз съм снаха на Северозапада, въпреки че съм горда добруджанка и хората в Северозапада ме научиха как да влагам сърце във всичко“, обърна се към врачани Невяна Митева. „Чувствам се близка на Северозапада именно защото вашият дух ми дава сила да продължа напред. Всеки път казвам на добруджанци – от Северозапада има какво да вземем, толкова духовити, толкова силни, толкова зареждащи са хората“, добави тя.

„Проф. Герджиков и полк. Митева са моят избор, защото са олицетворение на разумния диалог и протегнатата ръка“, заяви водачът на листата на ГЕРБ-СДС Петя Аврамова. По думите й разделителните линии в обществото, прокарани от Румен Радев, са основната причина за кризата в страната в момента. „Ние искаме заедно и обединени да направим усилие и да извадим държавата ни от кризата, в която се намира. Хаосът, в който сме принудени да живеем сега, е резултат именно оттова разделение и отричане на всичко, постигнато от другите. Президентската институция трябва да е символ на обединението и единството на нацията ни“, добави Петя Аврамова.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

* Платена форма на отразяване на предизборната кампания