„Един от най-красивите празници в българския календар, събра и тази година по традиция на едно място пъстри, гиздави и пременени лазарки. Благодарим от сърце на прелестните участнички, на техните родители, на всички, които не успяха да се включат навреме и на всички, които подкрепяха конкурса с харесвания, споделяния и добри отзиви. Всички участници получават грамоти и награди, защото всички бяха повече от красиви и горди, облечени в национални носии. А ние си пожелаваме все така заедно да устояваме на трудностите и да пазим въпреки тях българската същност дълбоко в сърцата си. До нови срещи“, допълниха от ръководството на читалището.

Според регламента, зрителите излъчиха класиране на събралите най-много гласове в две възрастови групи. В първа възрастова група на I-во място е Никол Росен Йовчева на 5 години от Козлодуй, втора е Ана Кръстева Кирковска на 2 години от Козлодуй, а трета - Александра Кристиянова на 4 години, с. Гложене.

Във втора възрастова група призовото място зае Велизара Ангелова на 10 години, гр. Козлодуй, II- ро място грабна Ния Ивайлова Иванова-13 години, гр. Козлодуй, а трета е III-то София Петрова на11 години, гр. Козлодуй.