По същото време, но на стадиона в село Зверино, петият в таблицата Скала 2015 (Оселна) домакинства на Ботев (Рогозен). Този двубой ще бъде ръководен от съдийска бригада от Враца: главен рефер - Симеон Къчовски, с помощници - Калоян Мермерски и Милен Маринов, информира Христо Тончев, председател на Съдийската комисия при Областния съвет на БФС - Враца.

Останалите три мача днес са Манастирище - Ботев (Бърдарски геран), Миньор 2017 (Згориград) - Искър 1923 (Роман) и Септември 98 (Гложене) - Ботев (Криводол).

Поредният кръг от шампионата в "А" ОФГ Враца ще бъде затворен утре с дербито между ОФК Локомотив (Мездра) и Монолит (Манстирище). Двубоят е от 17:00 часа на градския стадион. Гостите са лидери в таблицата след трети кръг с пълен актив от 9 точки, а домакините делят второ-четвърто място заедно с отборите на Манастирище и Ботев (Рогозен) с по 7 точки. Съдийската наряд за тази среща е в състав: главен рефер - Симеон Кучовски, с асистенти Теодор Христов и Ангел Ангелов - и тримата от Враца.

Последният тим в групата - Балкански (Михайлово), в този кръг почива.