Директорът на комплекса Диана Вутова сподели, че идеята за благотворителния коледен базар се зародила в хода на съвместната работа на децата и младежите. "Средствата, които се надявам да съберем, ще бъдат използвани за организиране на оздравителен зимен лагер. Приканвам всички да дойдат и да закупят каквото им хареса, за да внесат малко повече уют и топлина в домовете си по време на Коледните празници“, допълни Вутова

Ваня Любомирова е сред младите хора от Комплекса за социални услуги, изработили коледните сувенири. Тя сподели, че изделията се създават трудно, влагат се много усилия и старание, но чувството е прекрасно. "Направили сме всички сувенири с много любов, за да внесем празнично настроение в нашите съграждани. Пожелавам на всички да бъдат живи и здрави и през Новата година да им се случват само хубави неща“, каза още Ваня.

Естествено, първият, който си закупи сувенир от благотворителния базар, беше кметът на Мездра. Генади Събков поздрави децата и младежите с прекрасните изделия и им пожела много здраве, щастие и късмет през Новата година. Секретарят на общината Севдалина Джамбазка също си купи коледен венец, изработен от децата и младежите от комплекса, като им пожела здраве, късмет и благоденствие.