В клас 1/10 Electric Stock –деца Любомир Цветомиров е втори, а след повреда в модела Самуил Кулев остана на четвърто място. Победител е Кристиян Костадинов от отбора на Кинетик –Русе.

В клас 1/10 Electric Stock след оспорвана борба в квалификациите първо място и златен медал завоюва .м.с. Дамян Петров, втори е представителя на Кинетик – Русе Росен Петров, а трети остана Мирослав Русев от отбора на град Левски.

В клас 1/12 Electric сребърен медал завоюва Самуил Кулев, а победител е Мирослав Русев от гр.Левски.

В клас 1/10 Electric Team след равностойно съревнование, отбора Дамян – Емил останаха втори и завоюваха сребърни медали, златни медали завоюваха отбора на Петър и Боян.

По същото време другият член на врачанския тим, Марио Вутов взе участие в третия кръг от шампионата на Сърбия – off road - в клас 1/8 бъги, където повреда в двигателя го лиши от златото и остана трети в надпреварата. Сребъреният медал завоюва друг представител на България - Мартин Мартинов от отбора на Асоциация на моделистите.

Следващото състезание в което ще вземат участие състезателите от СТМК –Враца ще се проведе на 08 и 09 октомври в град Нови Искър на новоизградена писта, която ще бъде открита на турнира.