Заявила още, че на излизане от Вършец била пресрещната от автомобил с неустановена марка и модел, винен на цвят, в който е качена против волята й от трима мъже, които я заставили да пие алкохол и я заплашвали с нож към интимни отношения. Нападателите я порязали с нож в областта на дланта на лявата ръка. Жената използвала лютив спрей, който е носела със себе си, в резултат на което била изхвърлена от автомобила.

В резултат на проведените оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от Районното управление на полицията в курортния град установили, че по време на празненство по повод Трифон Зарезан на частен адрес във Вършец жената е употребила голямо количество различни алкохолни напитки, под въздействието на които сама си е нанесла порезна рана на дланта на лявата ръката, след което си е тръгнала пеша за Враца.

Вчера тя е призована в РУП - Вършец, където е направила признания, че не е отвличана, заплашвана или малтретирана, а подаденият от нея сигнал на тел. 112 не отговаря на истината. Като причина за подаването на неистински сигнал посочила въздействието от изпития от нея алкохол и раздразнение.

Материалите по преписката ще бъдат докладвани на Районната прокуратура в Берковица.

Камелия Александрова