Отборът на СК Спартак (Враца) се класира за полуфиналите Републиканското първенство по футбол за служители на МВР. Това стана след като в четвъртфиналната фаза на шампионата в "Албена" врачанските полицаи победиха с 2:1 тима на Академията на МВР.

"Академиците" поведе в резултата в средата на първото полувреме, отбелязвайки гол от дузпа. В началото на втората част Ивайло Данчев изравни резултата след асистенция на Цветослав Божинов-Гикса.

В средата на второто полувреме врачани останаха с 10 играчи, но въпреки това вкараха столичани в наказателното поле и ги принудиха да извършат нарушение. Отсъдена бе дузпа в полза на Спартак, изпълнена от Георги Иванов, която обаче беше спасена от противниковия вратар.

Пет минути преди края на срещата Камен Каменов центрира остро и в желанието си да избие топката играч от столичния тим си отбеляза автогол.

Утре от 9.00 часа Спартак (Враца) ще срещне на полуфиналите отбора на Областната дирекция на МВР - Благоевград, който днес победи състава на Областната дирекция на МВР - Хасково с 4:0.