Съгласно регламента на турнира в предварителните групи се играе по системата „всеки срещу всеки”. Отборът на "Оселна" достигна до победа на 1/2 финала срещу "Албанците" и се класира за финала.

В другия полуфинал играха съставите на "Ураган" и "Летящите бутонки". В интересен и оспорван мач "Ураган" успя да спечели със 7:6 след изпълнение на дузпи (1:1 в редовното време).

Дузпи решиха и мача за третото място, където по-точни се оказаха играчите на "Летящите бутонки". Четвъртото място остана за тима на "Албанците".

На финала се изправиха тимовете на "Оселна" и "Ураган", а срещата завърши 2:1 в полза на "Оселна".

За отбора на шампионите играха: Йордан Кръстев, Илиян Кръстев, Петър Мирчев, Браян Сандов, Бисер Цветков, Генади Ненков, Светослав Руменов и Димитър Руменов.

Класиралите се на първите три места получиха купи и медали, осигурени от Община Мездра и връчени от кмета на Зверино - Стоян Петров. Отборите от първо до четвърто място получиха и парични награди.

Част от наградата шампионите дариха на църквата "Свети Дух" в село Оселна, както и на Вася Малинова, която се бори с тежко заболяване.

Дарение направи и отборът на "Ураган". Сумата, спечелена от класиралите се на второ място, ще бъде дарена на Червения кръст. Това обяви кметът на Зверино по време на награждаването.

Плакет и парична награда получи и главният съдия на турнира - Славян Добрев.