Най-малките възпитаници на мездренската школа не срещнаха съпротива при гостуването си на Торпедо (Борован) и се поздравиха с убедителен успех - 8:0. С хеттрик в мача се отличи Божидар Драганов, два гола отбеляза Александър Лазаров, а по веднъж се разписаха Александър Георгиев, Даниел Иванов и Кристиян Иванов.

Във временното класиране след 6-ия кръг начело е Прециз (Монтана) с 12 точки, пред Ботев (Враца) и Монтана с по 9 т. "Подгответата" на Локо (Мездра) делят четвърто-пето място заедно с Дунав 2016 (Селановци) с по 6 т.

Детският тим на Локо (Мездра) загуби с 3:6 при визитата си в Борован. Два гола за мездренци вкара Любомир Иванов, а веднъж се разписа Росен Крумов. След двубоя наставникът на гостите Иван Георгиев-Саки заяви, че клубът е подал жалба и очаква да бъде присъден служебен резултат, тъй като част от футболистите на домакините са били на по-голяма възраст от регламентираната.

В класирането при децата води Ботев (Враца) с 12 точки, пред Торпедо (Борован) и Локо (Мездра) с по 10 т.

В следващия кръг двете формации на "железничарите” приемат у дома Чавдар (Бяла Слатина).

Юношите младша възраст на Локо (Мездра) завършиха наравно у дома - 1:1, с Кариана (Ерден). Домакините поведоха с попадение на Божидар Христов, а гостите стигнаха до ремито след 11-метров наказателен удар.

В подреждането начело са Първа атомна (Козлодуй) и Ботев (Враца) с по 10 точки, пред Кариана (Ерден) и Локо (Мездра) с по 7 т.

В следващия кръг "младшата" на мездренския клуб е домакин на Чавдар (Бяла Слатина). Мачът е в петък от 16:00 часа на изкуствения терен в Мездра.