Сред лекторите тази година ще бъде Калин Георгиев - предприемач с 20 г. опит в дигиталната индустрия. Започнал като web developer за агенция в Лондон, след това маркетинг консултант във Валенсия и Малта, а сега управляващ дигитална агенция https://www.trakiada.com/ във Враца. Той ще ви запознае с това как да оптимизирате бизнеса си в Google.

С проявилите интерес ще разговаря и Ивайло Йорданов - консултант по дигитален маркетинг и основател на агенция за дигитален маркетинг evol.bg с богат опит в тази сфера. Работил е за bTV Media Group, Havas, Hewlett Packard Enterprise. В момента от услугите му се възползват и фирми от Враца и региона. Той ще говори за маркетинга в социалните мрежи.Лектор ще бъде и Емилиян Кадийски - програмист, съосновател на Враца софтуер общество, учител по информатика и програмиране в Професионална техническа гимназия “Н.Й.Вапцаров” - Враца, възпитаник на “Заедно в час”. Той ще представи дигитализацията в информационната ера.

"По време на курса ще бъдат разгледани и някои основни направления в дигиталния маркетинг: управление на реклами във Facebook и Google, създаване на съдържание, SEO, електронна търговия и изготвяне на маркетинг стратегия", казаха още организаторите. По време на събитието ще бъде представен предстоящия 3-месечен курс по дигитален маркетинг на "Враца софтуер общество". Той започва в края на февруари 2020 г. и е предназначен както за ученици в гимназия, така и за работещи и безработни.

"В миналогодишните две издания на курса взеха участие общо 50 човека, а сред тях вече има работещи в тази сфера. Други успяха да развият дигиталните си умения и ги прилагат успешно в собствения си бизнес. В дигиталната ера има търсене както на програмисти, така и на специалисти по дигитален маркетинг. Ако вие сте креативни, упорити, ползвате Facebook и Google и искате да се развивате, не губете повече време!", призоваха организаторите.