От 13:00 часа днес петият в таблицата Околчица (Моравица) гостува на абсолютния аутсайдер Балкански (Михайлово). Този двубой ще бъде ръководен от съдийска бригада с главен рефер Симеон Искренов и асистенти Ангел Ангелов и Владислав Иванов, делегат на Областния съвет на БФС е Бойчо Бойчев.

Три часа по-късно, от 16:00, новакът в групата Ботев (Бърдарски геран) приема на собствен терен четвъртия в подреждането ОФК Локомотив (Мездра). Главен съдия на тази среща е Ивайло Данчев, с помощници Евгени Маринов и Кирил Йорданов, делегат на БФС е Стефан Младенов.

По същото време в Згориград ще играя десетият Миньор 2017 и седмият Скала 2015 (Оселна). Съдийската бригада е в състав: главен рефер - Ивайло Живков, асистенти - Милен Маринов и Димитър Стоянов; делегат на БФС е Генади Лилов.

Другите два мача от кръга са Ботев (Рогозен) - Манастирище и Искър 1923 (Роман) - Септември 98 (Гложене).

Начело в класирането е Огоста (Хайредин) с 22 точки, пред Монолит с 18 и Манастирище със 17 т. Четвърти е ОФК Локомотив (Мездра) с 16 т. и мач по-малко, а пета е Околчица (Моравица) с 13 т. Шеста-седма позиция делят Скала 2015 (Оселна) и Искър 1923 (Роман) с по 12 т.