В проекта за дневен ред са включени кандидатстване на община Мездра с проект за изграждане на система за външни изкуствено осветление по процедура "Рехабилитация и модернизация на общинската инфраструктура, финансирана по Финансовия механизъм на Европейското икономическо пространство, участие в петата процедура за присъждане на Етикет за новаторство и добро управление на местно ниво 2020 година и приемане отчета за дейността на дружеството "Екопроект" за четвъртото тримесечие на 2019 година.

На заседанието ще бъде обсъдена поканата за участие в редовното заседание на Общото събрание на Асоциацията по водоснабдяване и канализация на обособената територия, обслужвана от "ВиК" - Враца.

Ще бъде разгледан проблемът за задълженията на общинска фирма "Мездра - Автотранспорт" , посочени в уведомлението на частен съдебен изпълнител, както и бизнес - плана на другото транспортно дружество "Транс-Авто 2015".

Местните парламентаристи ще разгледат и молбата на жители от село Лик, относно състоянието на две улици в населеното място.