Джамбазка пожела ползотворна работа на Общинската избирателна комисия и връчи на председателя на ОИК печатите на комисията и три мобилни телефонни апарата, предоставени служебно за нуждите на работата на комисията.

На първото заседание бяха разгледани организационни въпроси - заседания и начин на приемане на решения от ОИК - Мездра, начин и място на обявяване на решенията й, определяне на работно време на комисията, избор на говорител на ОИК - Мездра и др. За говорител на комисията, който ще оповестява решенията й, беше избран нейният председател Таня Таушанова, а в нейно отсъствие - заместник-председателят Ива Кирова.

Общинската избирателна комисия се помещава в малката заседателна зала на Община Мездра, която се намира на четвъртия етаж в сградата на Общинската администрация.

Работното време на комисията е: в работни дни от 9:00 до 17:00 часа, а в неработни дни и в събота и неделя - от 10:00 до 14.00 часа.

Телефонът за връзка с комисията е 0884 278 495, email: oik0627@cik.bg

Всички решения на комисията ще бъдат публикувани на интернет страницата на ОИК - Мездра, както и на Информационното табло на входа на Съвета.