Променя се и изпълняваната до момента линия №17, като тя ще бъде заменена от: 1. Линия №2 – с начална спирка – блок №26 – ж.к. „Дъбника“ и крайна – „Химко“. Интервал на движение – през 40 мин., като в пиковите часове от 7:00 до 8:30 ч. - през 20 мин.

С цел по-голяма информираност на гражданите екипът на "Тролейбусен транспорт - Враца" ЕООД ще изготви информационни брошури с разписанието, които ще бъдат раздавани на местата за продажба на билети, в превозните средства, както и в депото на дружеството. Материали ще бъдат раздадени на всички пенсионерски клубове, в обществените сгради, в детски, учебни и лечебни заведения, както и в Центъра за информационно обслужване на граждани в местната администрация.

С новата транспортна схема ще бъдат преустановени така наречените „празни“ курсове, при които голям брой превозни средства се движат до спирки, чиято необходимост е отпаднала.

Повече информация за лятното разписание може да намерите на: https://gt-vratza.com/%d1%80%d0%b0%d0%b7%d0%bf%d0%b8%d1%81…/