Със спиране на състезателни права са осем футболисти, двама от които ще пропуснат две срещи на своя тим.

Наказани са играчите на „Ювентус” (Малчика) - Красен Каравелов и Николай Генов, Йоан Петков от тима на „Вихър“ (Славяново), Андрей Атанасов – „Бдин” (Видин), както и футболистите на „Левски 2007” - Венцислав Миленов и Ивайло Раденцов.

Със спиране на състезателни права за два двубоя са Емилиян Ангелов от „Янтра” (Полски Тръмбеш) и Веселин Митев - „Левски- 2007“ (Левски).

Със забрана за изпълняване на своите функции за една среща, на основание чл. 34-6-9-3 от ДП на БФС /2021/2022 г./, Дисциплинарната комисия наказа помощник-треньора на ПФК „Ботев 2“ (Враца) - Ивайло Кунчев. Наложена му е и глоба в размер на 250 лева.

За навлизане на публика на терена след края на срещата между тимовете на Ювентус“ (Малчика) и „Янтра“ (Полски Тръмбеш), проведена на 30.04.2022 година на стадиона в село Малчика, Комисията наказа с имуществена санкция в размер на 312 лева и предупреждение за лишаване от домакинство- състава на „Ювентус“. От Зоналния съвет обръщат внимание на ръководството на клуба за осигуряване на надеждна охрана на футболните срещи.